2/06/2015

For a Lost Soldier - Voor een verloren Soldaat Gifs


For an verloren soldaat is een prachtige film die het verhaal van een 12-jarige jongen Jeroen naam, verzonden naar Friesland vertelt, weg van hun ouders, wordt verliefd op een Canadese soldaat tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is Jeroen thuis van een familie van palingvissers om te leven. Echter, ondanks de overvloed aan voedsel, voelt hij een sterk verlangen.


De situatie verandert wanneer het dorp wordt bevrijd door Canadese troepen. Het is toen dat hij voldoet aan Walt, een Canadese soldaat ongeveer 20 jaar dat je vriend wordt. Het Jeroen geniet overweegt de soldaat in de douches en de relatie tussen hen komt eindelijk naar seks. Adoptieouders zijn zich bewust van Jeroen nabijheid tussen deze en de soldaat, maar de film is niet duidelijk of ze weten dat de seksuele aard van de relatie. Een paar dagen later, de troepen van Walt bevolen zich terug te trekken en dit deel zonder verlof van de Jeroen, die is kapot van, want het houdt alleen een foto als soldaat souvenir. Toen de oorlog eindigt keert hij terug naar Amsterdam met zijn familie en besluit dat op een dag er-te reizen naar de Verenigde Staten.
Meer details van deze film kunt u hier kijken: For an verloren soldaat. U kunt het downloaden van screenshots van de film uit te voeren. Hieronder hebben we downloaden de gifs gemaakt van de film.



de Hoeveelheid: 120 Gifs
wachtwoord: screenshotsmovies

No comments:

Post a Comment

Thank You Comment